By paddloPayday loans

myKITE is yourKITE

Pentru voi, cei care impartasesc entuziasmul nostru pentru “a face ce tie-ti place si place si altora”, vrem sa va cunoastem pe voi si produsele voastre creative.

Trimiteti-ne o mostra pe idostuff@thekite.ro din ceea ce faceti mai bine, si apoi lasati-ne 10 minute sa ne placa si sa avem timp sa si scriem cum se cuvine.

Cum ne dorim sa fim un spatiu al industriilor creative care sa adune laolalta toate lucrurile peste care merita sa arunci un ochi (sau doi), vrem sa aflam ce va place si voua, ce va surade, ce va coafeaza pe voi din aceste domenii.

Impartasiti-ne chestiile tari (idei, proiecte, initiative) care va entuziasmeaza pe ilikestuff@thekite.ro iar noi le vom posta prompt pe cele mai reusite (cu link si multa apreciere).

Va asteptam.

Blogul Republik devine theKITE

Ne citeati pana mai ieri pe blogul Republik. Azi ne-am mutat la casa mai mare: www.theKITE.ro. Un loc unde sa incapa toate ideile, proiectele si taraseniile de soi din domeniile creative. Si alte minunatisme de zi cu zi care ne fura ochii si ne fac sa scriem despre. Bine v-am gasit:)

Sustinem

image widget
image widget

Ce facem?

Coldrex si filme (Miruna)

Night bike walk (Andrei)

Coldrex si filme X 2 (Monica)

testez cati oameni incap ingramaditi intr-o garsoniera (Smaranda)