By paddloPayday loans

KITE TV – Seriale cu care pierdem noptile

Daaa. Inauguram o noua rubrica. O alternativa mult mai simpla neconsumatoare de emotii puterince ca arsul pe feisbuc zi si noapte, da ati ghicit, uitatul la seriale.

Incepem cu o doza de umor pe alocuri foarte absurd, cum ii sade bine umorului, cu 2 seriale britanice din anii 70-80, o mandrete de seriale.

Faulty Towers, cu John Cleese pe care il stiti din seria Monty Python, in cazul de fata patron de hotel cu principii indoielnice. Meeerita un mare bol cu popcorn si vizionare pana la ultima firmitura.

6a00fad68fc5bb000500fad68fc7d10005-500pi

Apoi, last but not least, Blackadder. Lord Edmund Black Adder. Un personaj care traverseaza istoria cum nimeni altul nu ar face-o. Jucat de un Rowan Atkinson smart si cinic, inca neatins de sindromul Mr Bean. Delicios.

black-adder

Revenim rapid si cu altele, intre timp daca aveti sugestii de seriale dupa care merita sa scormonim, shoot:)

VN:F [1.5.7_846]
Rate this post:

Share/Bookmark

One Response

  1. Anca R. says:

    Pai, daca vine vorba de britcoms, merita mentionate “Are You Being Served”, despre angajatii unui magazin universal, “To the Manor Born”, despre o aristocrata care isi pierde conacul in fata unui industrias care (gasp!) nici macar nu e britanic get-beget si “Keeping Up Appearances”, despre o lady-wannabe si oamenii pe care ii innebuneste.

    As aminti si un britcom mai recent (cca 2004-2005), care, din pacate, n-a avut decat un sezon, “Nathan Barley”, foarte ironic (mai pe drept, mai pe nedrept) la adresa culturii urbane si a indivizilor “nouveau-cool” (am inventat cuvantul asta pornind de la nouveau-riche, na…)

    VA:F [1.5.7_846]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Blogul Republik devine theKITE

Ne citeati pana mai ieri pe blogul Republik. Azi ne-am mutat la casa mai mare: www.theKITE.ro. Un loc unde sa incapa toate ideile, proiectele si taraseniile de soi din domeniile creative. Si alte minunatisme de zi cu zi care ne fura ochii si ne fac sa scriem despre. Bine v-am gasit:)

Sustinem

image widget
image widget

Ce facem?

Coldrex si filme (Miruna)

Night bike walk (Andrei)

Coldrex si filme X 2 (Monica)

testez cati oameni incap ingramaditi intr-o garsoniera (Smaranda)