By paddloPayday loans

KITE playlist: handrei

Exista o muzica subterana care hraneste constant peretii orasului. Nu muzica urlata in boxe la stop. Nu cea pusa pe casetofon in chioscuri detinute de melomanii de Bucuresti. Si nici macar cele trei ‘housele’ (manele house, pt cei cu urechi fine)  puse pe repeat de vecinul de la trei.

Muzica faurita de dragul muzicii, nu cea ingurgitata mai mult sau mai putin fortat la radio sau aiurea. Muzica artizanal facuta, in beciuri, in parcuri, in subsoluri, cea in care nu exista act final pentru ca e intr-o perpetua repetie si transformare. Cea care nu a cunoscut pana acum cizelarea si uniformizarea impusa de ‘scosul sau in lume’ sub forma unui album comercial sau a unor contracte de difuzare. Muzica in stare bruta, inainte de a da ochii cu lumea si de a-si fixa niste obiective, e cea mai personala forma de auditie, vezi exact artistul din spatele ei cat de talentat e, cat de sincer sau ipocrit, pentru ca nu au intervenit alte cosmetizari.

handrei.estattica

Asta va propunem spre auditie. Un proiect muzical care pana acum a stat foarte low profile, handrei se numeste, muzica dintr-un pod de prin centru pe langa care ati trecut de multe ori. Un proiect greu de incadrat in niste tipare stilistice, ceea ce-l face cu atat mai sincer in contactul cu urechea.  Eu una ma bucur ca au facut pasul. Si le-as recomanda sa puna si versurile pe site, alaturi de piese, pentru ca functioneaza foarte bine si independent.

Aici puteti asculta intreg albumul.

Enjoy.

VN:F [1.5.7_846]
Rate this post:

Share/Bookmark

Leave a Reply

Blogul Republik devine theKITE

Ne citeati pana mai ieri pe blogul Republik. Azi ne-am mutat la casa mai mare: www.theKITE.ro. Un loc unde sa incapa toate ideile, proiectele si taraseniile de soi din domeniile creative. Si alte minunatisme de zi cu zi care ne fura ochii si ne fac sa scriem despre. Bine v-am gasit:)

Sustinem

image widget
image widget

Ce facem?

Coldrex si filme (Miruna)

Night bike walk (Andrei)

Coldrex si filme X 2 (Monica)

testez cati oameni incap ingramaditi intr-o garsoniera (Smaranda)