By paddloPayday loans

Castiga o invitatie pe doua roti la concertul Underworld, Gorrillaz Sound System si Dubfire

Pentru ca muzica buna si mersul pe bicicleta merg mana in mana, Windows 7, in colaborare cu theKITE, organizeaza un concurs care te incurajeaza sa explorezi orasul pe 2 roti, cu destinatia “concert Underworld, Gorrillaz Sound System si Dubfire”.

Stim, ti-am captat atentia, iata despre ce e vorba. Windows 7 si theKITE iti propun o harta cu 7 trasee pitoresti care leaga centrul orasului (unde vor avea loc evenimentele din cadrul campaniei de lansare a Windows 7 de Sala Polivalenta, locatia concertului Underworld, Gorillaz Sound System si Dubfire.

trasee digitale_Windows_KITE

Si cum toata lumea stie ca mersul cu bicicleta e mai placut si mai reconfortant decat mersul cu masina, ai ocazia sa pui asta in aplicare si sa castigi una dintre cele 2 invitatii de 2 persoane la concertul Underworld, Gorillaz Sound System si Dubfire (vineri, 6 noiembrie la Sala Polivalenta). Cum castigi? Scriindu-ne despre un lucru dragut pe care l-ai intalnit pe unul din traseele pitoresti de pe harta de mai sus (click pe imagine pt full view). Fie ca e o casa, un pom, o statuie, ce ti se pare tie interesant si ‘de impartasit’, poti sa ne trimiti o poza cu obiectul/locul respectiv, sau/si un text de descriere. Raspunsurile vor fi primite pe adresa concurs@thekite.ro.

Castigatorii vor fi anuntati pe 5 noiembrie.

Succes!

VN:F [1.5.7_846]
Rate this post:

Share/Bookmark

One Response

  1. […] + alte detalii aici. 0 people like this post. […]

Leave a Reply

Blogul Republik devine theKITE

Ne citeati pana mai ieri pe blogul Republik. Azi ne-am mutat la casa mai mare: www.theKITE.ro. Un loc unde sa incapa toate ideile, proiectele si taraseniile de soi din domeniile creative. Si alte minunatisme de zi cu zi care ne fura ochii si ne fac sa scriem despre. Bine v-am gasit:)

Sustinem

image widget
image widget

Ce facem?

Coldrex si filme (Miruna)

Night bike walk (Andrei)

Coldrex si filme X 2 (Monica)

testez cati oameni incap ingramaditi intr-o garsoniera (Smaranda)