By paddloPayday loans

damien hirst must die – again

Nu-mi place ca sunt deja la al treilea post despre Damien Hirst. E asa… de prost gust sa comentezi ceva ataaat de comentat. Dar nu m-am putut abtine, din nou, pentru ca e nostim.

Se pare ca pentru ca Damien Hirst e un individ deopotriva de morbid si ironic, si pentru ca aceste doua calitati ale sale nu sunt depasite decat de capacitatea lui extraordinara de a scoate 3000% profit din orice lucrare, asta il face cumva ciuca batailor pentru alti indivizi care aspira la ironii la fel de subtile, morbide si profitabile. Profitabile nu vor fi, nu in aceeasi masura, and they know it. Dar nostime sunt, si banuiesc ca satisfactia e implicita atunci cand gluma e ca-l omori pe Damien Hirst.

Acest grup de artisti olandezi PIEK a facut o trebusoara (miniatura) foarte nostima, way back in 2007, pe care eu am vazut-o acum (daca o stiati nu conteaza, here it is again, still funny) intitulata Damien Hirst Trips Over a Diamond the Size of His Head and Dies. ha! Si chiar e nostim! Pentru o miniatura care costa 600 de euro, e foarte nostima. tada:

The self-evidence gets me every time man…

VN:F [1.5.7_846]
Rate this post:

Share/Bookmark

Leave a Reply

Blogul Republik devine theKITE

Ne citeati pana mai ieri pe blogul Republik. Azi ne-am mutat la casa mai mare: www.theKITE.ro. Un loc unde sa incapa toate ideile, proiectele si taraseniile de soi din domeniile creative. Si alte minunatisme de zi cu zi care ne fura ochii si ne fac sa scriem despre. Bine v-am gasit:)

Sustinem

image widget
image widget

Ce facem?

Coldrex si filme (Miruna)

Night bike walk (Andrei)

Coldrex si filme X 2 (Monica)

testez cati oameni incap ingramaditi intr-o garsoniera (Smaranda)