By paddloPayday loans

talk like th th th the presets

Ok, nu am postat australienii de luni, pentru ca luni eram in masina pe undeva pe langa Sibiu. Asa ca postez azi, 2in1, adica australieni and then some…

The Presets sunt din Sydney, dragii de ei, dar de mult trecuti de granitele continentului lor minunat. Adica ii stiti, sigur ii stiti. Concertele lor sunt cu sarituri si maini in aer si gramezi de abia mai respiri in delirul tau personal dar de masa.

Or fi ei tehno, dar cand sunt live sunt live, Kim bate in tobe pana se topeste, iar Jules mixeaza la doua pupitre si canta in acelasi timp (cu o voce adevarata care nu-l paraseste cand ti-e lumea mai draga). Impreuna fac cat o mica ceata de raveri.

Albumul lor Apocalypso a iesit vara asta, iar acum au lansat un nou single de pe album, Talk Like That, cu un videoclip de trash disco cu o fetiscana in tricou rupt si strampi mov, care taraste dupa ea o chitara electrica cu un aer de fashion model de 15 ani cocainizat si cazut in dizgratie. Gen Lindsay Lohan mai pura. Videoclipul ca videoclipul, dar inovatia abia urmeaza: un widget! Wow, stiu. Nu nu, dar e un altfel de widget – un widget care canta si care functioneaza ca chat room. Talk Like That with the Presets de pe orice site, blog tra la la. And they talk back! Serios, intra si ei pe chat. Uite, talk like that:

A, si da, sunt niste coduri ascunse pe cahte si poti sa castigi premii de la ei daca le descoperi.

VN:F [1.5.7_846]
Rate this post:

Share/Bookmark

Leave a Reply

Blogul Republik devine theKITE

Ne citeati pana mai ieri pe blogul Republik. Azi ne-am mutat la casa mai mare: www.theKITE.ro. Un loc unde sa incapa toate ideile, proiectele si taraseniile de soi din domeniile creative. Si alte minunatisme de zi cu zi care ne fura ochii si ne fac sa scriem despre. Bine v-am gasit:)

Sustinem

image widget
image widget

Ce facem?

Coldrex si filme (Miruna)

Night bike walk (Andrei)

Coldrex si filme X 2 (Monica)

testez cati oameni incap ingramaditi intr-o garsoniera (Smaranda)