By paddloPayday loans

Culmea advertisingului: reclame in cantece

E binecunoscut faptul ca uneori artistii fac referire in cantecele lor la diverse branduri care le plac, incepand de la Mercedes Benz-ul lui Janis Joplin. Ceea ce insa era pana acum privit ca o optiune absolut personalade gust devine un business in toata regula.

Adica artistii sunt platiti sa insereze in versurile lor nume ale unor produse, ca poate asa fanii vor pune in cosul zilnic pe langa albumul artistului preferat, si samponul lui preferat, periuta de dinti recomandata si normal antiperspirantul fara care nu incepe nici un concert.

Zilele trecute agentia de product placement Kluger a dat-o in bara trimitand un mailin care negocia costul inserarii unui brand intr-un viitor ‘slagar’ Pussycat Dolls…catre un grup de activisti anti-advertising.Ha. ha. ha. Normal, in loc de un deal semnat au primit o acoperire media in toata blogosfera. Mai multe pe http://www.boingboing.net/2008/09/19/paid-placement-for-b.html.

VN:F [1.5.7_846]
Rate this post:

Share/Bookmark

Leave a Reply

Blogul Republik devine theKITE

Ne citeati pana mai ieri pe blogul Republik. Azi ne-am mutat la casa mai mare: www.theKITE.ro. Un loc unde sa incapa toate ideile, proiectele si taraseniile de soi din domeniile creative. Si alte minunatisme de zi cu zi care ne fura ochii si ne fac sa scriem despre. Bine v-am gasit:)

Sustinem

image widget
image widget

Ce facem?

Coldrex si filme (Miruna)

Night bike walk (Andrei)

Coldrex si filme X 2 (Monica)

testez cati oameni incap ingramaditi intr-o garsoniera (Smaranda)